Boxer Flex8

                        

Til dig, der vil se lidt flere tv-kanaler 

TV 2  TV3  TV 2 NEWS  TV 2 Charlie  Kanal 5  TV3+  TV 2 Zulu  TV3 Puls  Kanal 4  TV 2 SPORT  TV3 Sport 1  6'eren  TV 2 FRI  Disney Channel  Canal 9  TLC  Discovery Channel  Nickelodeon  ID - Investigation Discovery  Disney XD  TV3 Sport 2  Animal Planet  Eurosport 1  Eurosport 2  Vh1  MTV  Comedy Central  HISTORY  dk4


359 kr./md.
Oprettelse 0 kr. Mindstepris op til 718 kr. (2 mdr.) Løbende abonnement. Prisen forudsætter automatisk kortbetaling.

 

Discovery Channel

Discovery Channel er kanalen, der i mere end 30 år har givet seerne mulighed for at opleve prisvindende dokumentarer, fascinerende serier og intelligent underholdning i højeste kvalitet. Oplev imponerende ingeniørkunst, svedig bilmekanik, vilde eksperimenter, overlevelsesfærdigheder i vildmarken og et fascinerende persongalleri; fra de største stjerner til de dygtigste videnskabsfolk.

På Discovery Channel finder du bl.a. nogle af verdens bedste bilprogrammer i MotorMonday. Discovery sender også gribende dokumentarprogrammer. ’Everest Rescue’ handler om helikopterpiloterne der sætter livet på spil for at redde sårede og strandede bjergbestigere på Mount Everest.

I ’Coopers Treasure’ skal seerne med på skattejagt fra rummet. Gordon Cooper var en verdensberømt astronaut, der i 1963 kredsede over jorden da et særligt sted i det Caribiske øhav, vakte hans interesse. Cooper var overbevist om, at det var Christopher Columbus forliste flåde. Lige før sin død i 2004 overrakte han sine notater til sin gode ven skattejægeren Darrel Mikols, der nu går på jagt efter Coopers store skat.

I ’Arctic Waters’ følger vi norske Svenne og hans familie, der kæmper for at genoplive den næsten uddøde fiskerby Veidnes med kun 30 indbyggere i det nordligste Norge. Lykkes det for Svenne at opbygge en fiskerflåde og genoplive den lille by? Findes der mænd, der er klar til at blive fiskere og risikere hele deres tilværelse for at være med til at gøre Svennes drøm til virkelighed?

Discovery klassikerne ’Gold Rush’, ’Deadliest Catch’, ’Edge Of Alaska’ og ’Moonshiners’ vender også tilbage med helt nye sæsoner i 2017.

Kontakt os her

Boxer flex 8

359 kr./md.
Oprettelse 0 kr. Mindstepris op til 718 kr. (2 mdr.) Løbende abonnement. Prisen forudsætter automatisk kortbetaling