Fællesantenne/Forening

Skal vi hjælpe med et nyt fællesantenneanlæg?

Vi har forskellige løsninger til jeres nye fællesantenneanlæg alt efter om I vil se YouSee, Viasat, BoxerTV, Canal Digital, gratis kanaler eller en blanding af dette i jeres boligforening eller jeres antenneforening, Vi løser alle opgaver store som små, intet er for stort for os.

antenneforening/fællesantenne

Antenneløsninger gennem mere end 25 år Tlf: 50 48 00 68
Av-Vision A/S er ubetinget en af Danmarks mest erfarne eksperter inden for antenneløsninger til antenneforeninger og fælllesantenner.
Vi arbejder Bl.a med at ombygge de gamle såkaldte sløjfeanlæg til stikledningsanlæg, hvor der er antenneledninger ud til de enkelte lejligheder. Det er nemlig blevet er lovkrav, at alle senest i 2018, frit skal kunne vælge Tv-pakke. Og den lov giver problemer i mange antenneforeninger, fordi systemet kan kun sende den samme programpakke ud til alle beboere. Foreningen får fx signalet ind fra Yousee, og så bliver det forstærket op.
Herefter har alle i foreningen den samme Tv-pakke grundet et gammelt sløjfeanlæg.
Vi sikrer alle husstande frit valg af Tv-pakke, den går som sagt ikke længere – alle skal frit kunne vælge, hvilken kanaler de vil have ind i huset/lejligheden.
Har i Tv fra Yousee kræver det, at sløjfeanlægget ændres til stikledninger (eller
stjernepunktsanlæg). Vi arbejder ud fra Yousee’s nyeste kogebog, når anlæggetskal ombygges. Vi fører et Tv kabel op til hver enkelt lejlighed, og herefter regulerer vi Tv-pakken centralt i bygningen.
Vælger man i stedet for signal fra BoxerTv, kan man beholde det gamle sløjfeanlæg og sætte en antenne op i foreningen. Herefter kobler vi Boxer ind i fællesantenneanlægget, hvor der så er mulighed for individuelt Tv-valg via Boxer fra det gamle sløjfeanlæg.
Uanset, hvilken løsning I har, er det nu, at I har mulighed for at få lynhurtigt internet via fiber ført frem til
den enkelte bruger via de gamle antenne kabler. Ny fiber, eller et cat6-kabel, til en yderst fordelagtig pris.

Fællesantenneanlæg monteret i et skab eller i et krydsfelt

En fleksibel løsning vi laver i rigtig mange boligforeninger, er et såkaldt fællesantenneanlæg monteret i et krydsfelt, som betyder, at vi kan sende forskellige signaler til hver lejlighed.

Det betyder så at alle beboere i foreningen frit kan vælge den TV udbyder de helst vil have, lige meget om det er kabel-tv, parabol-tv eller antenne-tv. Antenneanlægget er jeres eget og derved kan I selv styre hvilke udbydere I vil have.

Av-vision A/S kan lave fællesantenneanlæg, som er YouSee godkendt, og vi er autoriserede montører for både Canal Digital , Viasat og BoxerTV.

Vi kan også lave jeres gamle sløjfe anlæg om til et moderne fællesantenneanlæg med de mange muligheder der er i det.

RantzauFællesantenne/Forening