Viasat

Viasat

Vælg mellem tre Tv-pakker
Viasat tilbyder hele tre parabol Tv-pakker, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov. Vælg mellem Basis, Mellem og Total. Viasat er tilknyttet en parabol, og med parabol-tv får du den skarpeste digitale billedkvalitet og uovertruffen lyd uanset, hvor i Danmark, du bor. I alle tre pakker er standardinstallation af mini-parabol og Tv-boks desuden inkluderet, så du slipper for besværet.

Få det fulde udbytte med Viasat
For et få det fulde udbytte af dit valg af Viasat er det nødvendigt at undersøge om parabol og bokse kan arbejde sammen. Det er nemlig ikke sikkert, at boksen understøtter alle de fordele, som parabolen tilbyder. For at være helt sikker på at få det optimale udbytte ud af dit nuværende udstyr og parabol, kan det være nødvendigt at få rådgivning omkring hvorvidt du behøver at investere i nyt.

Vi installerer og servicerer
Har du brug for Viasat i hjemmet, sommerhuset, eller i campingvognen, så kan vi hjælpe dig. Vi sørger for, at parabol og signal virker og er korrekt opsat og indstillet, så du slipper for besværet. Skulle der opstå udfordringer med Viasat signalet tilbyder vi også fejlfinding og support. Vi er autoriseret Viasat installatører, og har mange års erfaring med installation, opsætning og service af Viasat Tv-pakker.

Vi er specialister 
Har du brug for at vide mere om de forskellige TV-bokse der er på markedet, eller er du i tvivl om du får det fulde udbytte af din investering med Viasat, så ring til os på 5048 0068 og vi gennemgår dine muligheder, samt taler om dine nuværende parabolforhold og generelle behov. Sammen med dig sammensætter vi den optimale løsning så du få det fulde udbytte af dit eksisterende udstyr, og vi undersøger om du har behov for at investere i nyt udstyr.

Kontakt os på 5048 0068

Viasat Basis pakke

289 kr./mdr

Se mere

Viasat Mellem pakke

399 kr./mdr.

Se mere
RantzauViasat