Samsung 5140

 

Egenskaber                                                                 

Skræddersyet til Viasat

SMT-S5140 er en boks, der er skræddersyet til Viasats krav og specifikationer. Den er bl.a. udstyret med Viaplay. Boksen er i et enkelt design og rummer den nyeste teknologi. Boksen giver fuldt overblik med en detaljeret elektronisk programoversigt syv dage frem for alle kanaler. I programoversigten kan du også få vist udsendelserne efter genre samt programmere boksen til automatisk at optage udsendelser, når du ikke er hjemme.

Fuld af finesser

SMT-S5140 er udstyret med en HDMI-udgang for optimal billedkvalitet samt en optisk udgang til Dolby Digital 5.1-hjemmebiograflyd. Eksterne enheder som VHS- og dvd-afspillere kan tilsluttes via TV/AUX-Scart. Modtageren understøtter SatCR og har to USB 2.0-indgange og Ethernet-indgang. Det er muligt at spærre kanaler (børnesikring).
Viaplay

Viaplay

Med Viaplay er det legende let at overstyre programoversigten. Med fjernbetjeningen bestemmer du selv, hvornår du vil se fjernsyn, og hvad du vil se. Viaplay giver dig film, direkte sportsudsendelser, serier og Danmarks største udvalg af video-on-demand (VoD).’
Viasat HD

Viasat HD

Hvis du stiller krav om perfekt billedkvalitet, kommer du ikke uden om HDTV. Med HD får du langt bedre billede og lyd end med det gamle digitale tv-signal. Før du kan se udsendelser i HD, skal du have et HD-forberedt fjernsyn. Med nogle få tastetryk på fjernbetjeningen kan du leje HD-film via Viaplays portal.
Viasat 3D

Viasat 3D

SMT-S5140 understøtter 3D. Med et 3D-tv får du derfor maksimalt udbytte af 3D-udsendelser og lejede 3D-film fra Viaplay.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

Størrelse på SMT-S5140/XEE

Generelt

 • Tunertype
  DVB-S2
 • Antal tunere
  110 V
 • CAS
  NDS (VideoGuard)
 • Middleware
  Media Highway

System

 • Chipset
  BRCM7325
 • Hukommelse – RAM / flash (MB)
  256 / 64

 

Brug for hjælp?

samsung HD 5140