Samsung HD 7140 med harddisk

 

Egenskaber

Time shift – sæt udsendelsen på pause                           

SMT-S7140 indeholder den suveræne Time shift-funktion, der gør det muligt at sætte den igangværende udsendelse på pause i op til 50 minutter. To indbyggede modtagere gør, at du kan se en udsendelse på én kanal, samtidig med at du optager en udsendelse på en anden kanal. Med dit eget bibliotek har du altid overblik over indholdet, og du kan naturligvis skifte navn på optagelserne.

Fuld af finesser

SMT-S7140 har en intuitiv brugergrænseflade og installerer sig selv automatisk. Den smarte programoversigt giver dig overblik over alle programmer og finder hurtigt det program, du vil se. Du kan også oprette dine egne favoritlister. Desuden får du to Scart-stik og en optisk digital udgang. Med den digital tv-modtager får du adgang til det brede udvalg af kanaler fra Viasat og Viaplay.
Viaplay

Viaplay

Med Viaplay er det legende let at overstyre programoversigten. Du bestemmer selv, hvornår og hvad du vil se, ved at vælge udsendelsen på fjernbetjeningen. Med Viaplay finder du både film, direkte sportsudsendelser, serier og Danmarks største udvalg af video-on-demand (VoD).
Viasat HD

Viasat HD

Hvis du stiller krav om perfekt billedkvalitet, kommer du ikke uden om HDTV. Med HD får du langt bedre billede og lyd end med det gamle digitale tv-signal. Før du kan se udsendelser i HD, skal du have et HD-forberedt fjernsyn.
Viasat 3D

Viasat 3D

SMT-S7140 understøtter 3D, så du med et 3D-tv får maksimalt udbytte af 3D-udsendelser og lejede 3D-film fra Viaplay.
Viasat Plus

Viasat Plus

Viasat Plus kommer til at revolutionere dine fjernsynsvaner, og du bliver uafhængig af annoncerede starttidspunkter. Med ét tastetryk kan du optage udsendelser eller hele serier. Du behøver ikke engang bryde hjernen med starttidspunkter: Du markerer ganske enkelt udsendelsen i programoversigten med fjernbetjeningen og trykker på optagetasten. Den indbyggede programoversigt viser udsendelserne 7 dage frem i tiden, og optagelsen retter sig ind efter eventuelle programændringer. Du kan desuden optage én udsendelse, samtidig med at du ser en anden.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

Størrelse på SMT-S7140/XEE

Generelt

 • Tunertype
  DVB-S2
 • Antal tunere
  2
 • CAS
  NDS (VideoGuard)
 • Middleware
  Media Highway

System

 • Chipset
  BRCM7335
 • Hukommelse – RAM / flash (MB)
  256 / 64
 • Hårddisk, GB
  Ja, 320

 

Brug for hjælp?

samsung HD 7140