Hvad kan parabolmanden ?

     Justering af antenne eller parabolen

Driller dit tv? Er antennen blæst ud af kurs? Eller trænger parabolen til en justering ? – så kan vi  hjælpe dig med at få styr på det hele.

Hos Parabolmanden er vi eksperter i reparation af både store og små antenne anlæg  samt parabol installationer. Vi har mange års erfaring inden for brancen med fejlfindning og udbedring på TV-antenner og parabolanlæg både hos Hr og Fru Danmark samt større boligejendomme. Vi har det bedste måleudstyr på markedet og kan ofte finde eventuelle fejl hurtigt og nemt.

Problemer med trådløst WI-FI netværk ? 

Trådløse netværk er efterhånden hvermandseje, og af samme årsag oplever mange store problemer med stabilitet, rækkevidde og hastighed på det trådløse Wi-Fi netværk derhjemme. 2.4Ghz er den mest udbredte frekvens for trådløse Wi-Fi hjemmenetværk, men faktisk deles denne frekvens med masser af andet udstyr lige fra trådløse DECT telefoner, dørklokker, baby alarmer og Bluetooth til Microovne og Plasma TV mv.

 

Trådløse F&P registrerede alarmer... 

Gå julen tryk i møde så du ikke kommer hjem til et indbrud efter middag hos tante Yrsa

En tyverialarm fra jablotron kan sikre din familie mod indbrud, og øge trygheden i hjemmet.

Sker der noget i dit hjem, får du besked på sms eller via en app. Det kan bl.a. være i tilfælde af indbrud. Dermed kan du undgå, at fx dine børn kommer hjem til et hus, hvor der har været indbrud, hvilket kan skabe utryghed og for nogle børn være en traumatiserende oplevelse.

Til dagligt vil det typisk være praktiske informationer - for eksempel at ”Emma” har frakoblet alarmen. På denne måde får du besked, når dit barn eller ægtefælle er kommet hjem. For ekstra tryghed kan du også slå alarmen til, når du er i huset.

 

TLF: 50 48 00 68

Ring eller send en mail for pris salg@parabolmanden.dk

Hos os er kunden i centrum når det gælder rådgivning og service.

Parabolmanden ApS er autoriseret Viasat- og Canal Digital forhandler.